2015. július 11., szombat

Őszi/téli tanfolyamok és műhelyek az AUM Jógaközpontban
Kezdő Iyengar jóga tanfolyam
,

November  18-án, szerdán 17.30 órai kezdettel indul kezdő tanfolyam, ahol az Iyengar jóga alapjait sajátíthatod el. A tanfolyamot ajánlom mindenkinek, aki kezdő, újrakezdő az Iyengar jógában vagy csak egyszerűen szeretne elmélyülni az alapokban. Részletekért kattints a linkre.A november 3-án, kedden 17.30-as kezdettel induló Jóga a gerinc egészségéért tanfolyamot ajánlom mindazoknak, akik ülő munkát végeznek, sok időt töltenek számítógép előtt, fáj a hátuk, vagy csak szeretnék megelőzni a hát-, és tartásproblémák kialakulását és a jógapózokkal átmozgatni a testüket. 
A tanfolyam fókuszában a hát és a vállak izmainak erősítése, a feszült izmok ellazítása, a gerincoszlop rugalmassá tétele, a helyes tartás kialakítása áll.
Jógaszombat - Fókuszban a jógakötél | NOV. 14.| SZOMBAT 10:00 – 13:00  
Miért használjuk a köteleket az ászana gyakorláshoz? A ‘Kuranti’ szó eredeti jelentése: baba. Utal ez a kifejezés a köteleken függő marionett bábura. Az Iyengar rendszerű gyakorlásban a pozíciók mélyítésének egyik eszköze a kötelek használata. Az álló pózokban, az előre- és hátrahajlásokban és a csavarásokban egyaránt nagyszerű segítséget ad ez a gyakorlási mód.
Ha még sosem próbáltad, most itt az alkalom, hogy megbarátkozz a kötelekkel, ha már gyakoroltál a kötelekkel, akkor elmélyítheted tudásod.